Dudink Brandbeveiliging biedt meer!

Advies

Voor advies of vragen staan wij graag voor uw klaar. Neem contact op met Dudink Brandbeveiliging voor een gratis adviesgesprek inclusief preventiescan. Wij bespreken graag uw wensen en geven persoonlijk advies op het gebied van brandveiligheid. Dudink Brandbeveiliging werkt met korte lijnen, geeft persoonlijk advies en levert maatwerk.

Landelijke Service

Dudink Brandbeveiliging is landelijk inzetbaar. Wij verzorgen de brandpreventie voor ZZP, MKB en grote landelijke bedrijven. Heeft u meerdere locaties in de regio of in Nederland, dan hanteren wij een projectprijs op maat. Neem contact op met Dudink Brandbeveiliging om uw wensen te bespreken. Wij luisteren naar u, geven advies en denken met u mee.

Dudink Brandbeveiliging Alkmaar en omstreken

Overstap Service

Wij bieden onze klanten een gratis overstapservice aan. Als u wilt overstappen naar Dudink Brandbeveiliging dan zorgen wij ervoor dat dit voor u in orde gemaakt wordt. Niet goed = geld terug!

Dudink Brandbeveiliging kan u een breed assortiment aan brandblusmiddelen en BHV- artikelen aanbieden. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard voldoen onze producten aan de wettelijke normen en voorschriften. Het gaat ons om uw veiligheid. Niet goed = geld terug.

Preventiescan

U bent verplicht maatregelen te nemen om de mogelijkheid van het ontstaan van een gevaarlijke situatie te beperken. Met voldoende preventiemaatregelen kunt u deze situaties voorkomen en/of beperken. Dit kan door gebruik te maken van onbrandbare of brandvertragende materialen die voldoen aan verschillende normen. Daarnaast zijn er wettelijke voorschriften. Wij bieden u een gratis quickscan aan, waarna wij u geheel vrijblijvend een aanbieding kunnen doen om met minimale middelen u en uw bezittingen tegen brand en koolmonoxide vergiftiging te beveiligen. De overeengekomen preventiemiddelen worden door de monteurs van Dudink Brandbeveiliging geplaatst en zullen periodiek gecontroleerd worden

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een preventiescan inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Brandbeveiliging Alkmaar