Onze brandpreventie middelen

Dudink Brandbeveiliging biedt diverse preventiemiddelen en veiligheidscursussen aan.

Een beginnende brand kan zich binnen vijf minuten uitbreiden tot een grote uitslaande brand waarbij het zich razendsnel verspreidt met hoge temperaturen. Dit alles gaat ook nog eens gepaard met de paniek om weg te komen en de wil om te redden wat er te redden valt.

De beste maatregelen om een brand te bestrijden zijn preventieve maatregelen. Neem zo veel mogelijk potentiële brandoorzaken weg. Installeer voldoende brandpreventie middelen en laat deze jaarlijks onderhouden door Dudink Brandbeveiliging.

Fire extinguishers isolated on white background. Various types o

Blusmiddelen

Wij onderhouden en verkopen alle soorten brandblussers van schuimblusser tot fluorvrije blussers. Ook voor een onderhoudsplan kunt u bij ons terecht.

Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting is onmisbaar bij het veilig verlaten van uw pand tijdens een calamiteit. Wij leveren, installeren en onderhouden elk merk en type noodverlichting.

AED

AED

Wij verkopen en verzorgen het onderhoud voor elk merk en type AED. Heeft u tijdelijk een AED nodig? U kunt deze ook huren bij ons. Informeer naar de mogelijkheden.

BHV Cursus

BHV Cursus

Wij verzorgen diverse BHV opleidingen op locatie. Met onze professionele en bevlogen instructeurs maken wij een op maat gemaakte cursus die aansluit bij uw bedrijfstak. Zo bent u altijd voorbereid.

Droge blusleidingen

Droge blusleidingen

Een goed werkende droge blusleiding is cruciaal bij een inzet van de brandweer, wij verzorgen zowel het jaarlijks onderhoud als het beproeven van uw droge blusleiding eenmaal per 5 jaar.

Rookmelders

Rookmelders

Goed werkende rookmelders zijn van levensbelang bij het tijdig ontdekken van een beginnende brand. Wij leveren kwalitatieve rook,CO2 en hitte melders. Allemaal  met een 10 jarige lithium batterij of op 230V.

BHV Koffers

BHV Koffers

Wij hebben een breed assortiment aan BHV/verbandkoffers.
Dudink Brandbeveiliging geeft u graag advies welke BHV-koffer het best geschikt is voor uw bedrijf of activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Vluchtplattegronden

Vluchtplattegronden

Een duidelijk zichtbare en herkenbare vluchtroute aanduiding is van levensbelang om een gebouw te ontvluchten tijdens een calamiteit. Wij ontzorgen u graag hiermee en maken graag vrijblijvend een passend voorstel voor u.

Ontruimingsplan

Ontruimingsplan

Een ontruimingsplan is om er voor te zorgen dat er in geval van nood  mensen het gebouw zo veilig en snel mogelijk verlaten.  Een ontruimingsplan speelt een grote rol tijdens de voorbereiding op eventuele calamiteiten en is hierdoor van belang bij een echte evacuatie.

Ontruimingsoefeningen

Ontruimingsoefeningen

Het is belangrijk regelmatig te oefenen met de een ontruimings- of bedrijfsnoodplan. Wij adviseren om jaarlijks een ontruimingsoefening te organiseren zodat uw  bedrijfshulpverleners goed op de hoogte in het geval van een echte calamiteit.
Het kan van levensbelang zijn dat zij snel en adequaat kunnen handelen..

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is een essentieel onderdeel van een veilig gebouw. Het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor er snel kan worden ingegrepen. Dudink Brandbeveiliging installeert en verzorgt het onderhoud van deze installaties bij uw op locatie. informeer naar de mogelijkheden.

Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.