Onze brandpreventie middelen

Dudink Brandbeveiliging biedt diverse preventiemiddelen en veiligheidscursussen aan. Zo zorgen we voor extra veiligheid in en om uw bedrijfspand én kunnen we ook uw personeel trainen op wat zij moeten doen bij eventuele calamiteiten. Naast de installatie en opleidingen verzorgen wij uiteraard ook het jaarlijks onderhoud aan alle preventiemiddelen. U kunt dus met een gerust hart ondernemen.

Dudink Brandbeveiliging denkt met u mee.

Brandblussers onderhoud alkmaar

Blusmiddelen

Wij verkopen en onderhouden alle soorten blusmiddelen. Van brandblusser tot brandslanghaspel.  Een goed werkend blusmiddel biedt de mogelijkheid om zelf een beginnende brand te blussen.

Noodverlichting Brandbeveiliging Alkmaar

Noodverlichting

Noodverlichting is onmisbaar bij het veilig verlaten van uw pand tijdens een calamiteit. Wij leveren, installeren en onderhouden elk merk en type noodverlichting.

AED apparatuur Dudink Brandbeveiliging

AED

Als elke seconde telt, dan is een goed werkende AED van levensbelang. Wij verkopen en verzorgen het onderhoud voor elk merk en type AED. Heeft u tijdelijk een AED nodig? U kunt deze ook huren bij ons.

BHV cursus Alkmaar Dudink Brandbeveiliging

BHV Cursus

Wij verzorgen diverse BHV opleidingen op locatie. Met onze professionele en bevlogen instructeurs maken wij een op maat gemaakte cursus die aansluit bij uw bedrijfstak. Zo bent u altijd voorbereid.

Droge blusleidingen Brandbeveiliging Alkmaar

Droge blusleidingen

Een goed werkende droge blusleiding is cruciaal bij een inzet van de brandweer, wij verzorgen zowel het jaarlijks onderhoud als het beproeven van uw droge blusleiding eenmaal per 5 jaar.

Rookmelders Alkmaar Dudink Brandbeveiliging

Rookmelders

Goed werkende rookmelders zijn van levensbelang bij het tijdig ontdekken van een beginnende brand. Wij leveren uitsluitend kwalitatieve rook, CO en hitte melders.  Al onze melders hebben 5 jaar garantie en een levensduur van 10 jaar.

EHBO koffer DBB Alkmaar

BHV Koffers

Wij hebben een breed assortiment aan BHV/verbandkoffers.
Dudink Brandbeveiliging geeft u graag advies welke BHV-koffer het best geschikt is voor uw bedrijf of activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegronden

Een duidelijk zichtbare en herkenbare vluchtroute aanduiding is van levensbelang om een gebouw te ontvluchten tijdens een calamiteit. Wij ontzorgen u graag hiermee en maken graag vrijblijvend een passend voorstel voor u.

Ontruimingsplannen Alkmaar Dudink Brandbeveiliging

Ontruimingsplan

Een ontruimingsplan is er voor om te zorgen dat er in geval van nood de mensen het gebouw zo snel en veilig mogelijk verlaten. Een ontruimingsplan speelt ook een grote rol tijdens eventuele calamiteiten en is hierdoor van belang bij een echte evacuatie.

Ontruimingsoefeningen Alkmaar Dudink Brandbeveiliging

Ontruimingsoefeningen

Het is belangrijk regelmatig te oefenen met een ontruimingsplan. Wij adviseren om jaarlijks een ontruimingsoefening te organiseren zodat uw bedrijfshulpverleners goed op de hoogte zijn in het geval van een echte calamiteit. Het is van levensbelang zijn dat zij snel en adequaat kunnen handelen.

Brandmeldinstallaties Alkmaar Onderhoud Dudink Brandbeveiliging

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is een essentieel onderdeel van een veilig gebouw. Het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor er snel kan worden ingegrepen. Dudink Brandbeveiliging installeert en verzorgt het onderhoud van deze installaties bij uw op locatie. informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een preventiescan inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Brandbeveiliging Alkmaar
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.