Rookmelders

Rookmelders redden levens

Bij brand heeft u slechts 3 minuten de tijd om uw bedrijf of woning te verlaten. U wilt er dus van verzekerd zijn dat u voldoende tijd heeft om te vluchten.

Rookmelders spelen daar een essentiële rol bij. Uit onderzoek is gebleken dat de aanwezigheid van rookmelders het risico op dodelijke ongevallen met meer dan 70% kan verminderen. Laat daarom uw rookmelders op een professionele manier installeren en onderhouden. Zo bent u er zeker van dat alles goed functioneert bij een eventuele calamiteit.

Dudink Brandbeveiliging heeft jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van rookmelders. Daarnaast leveren wij ook hitte- en Co-melders. Al onze melders zijn van de allerhoogste kwaliteit, beschikken over een snelle responstijd en automatische stofcompensatie wat minder onderhoud met zich meebrengt.

Al onze melders zijn voorzien van een 10-jaars Lithiumbatterij (Back-up) en kunnen zowel los als gekoppeld geïnstalleerd worden. Onze ervaren specialisten nemen daarbij de NEN 2555:2008 altijd als uitgangspunt, dit is zowel voor nieuwbouw als voor grote renovatieprojecten.

Rookmelders Alkmaar Dudink Brandbeveiliging

Onderhoud en vervanging

Door uw rookmelders regelmatig te laten controleren en eventuele meldingen te documenteren, heeft u altijd zicht op de werking en eventueel benodigd onderhoud van de melder. Dudink Brandbeveiliging kan samen met u een meerjarig onderhoudsplan opstellen zodat u verzekerd bent van een uitstekende werking.


Voordelen van regelmatige controle:

  1. Controle op de (gekoppelde) werking
  2. Onnodige storingen/loos alarm voorkomen.
  3. Kostenbesparing door het tijdig signaleren van gebreken


Onze specialisten controleren de rookmelders en rapporteren de bevindingen in een onderhoudsrapport. Dit rapport is te allen tijde voor u inzichtelijk, zodat u precies weet wat de huidige stand van zaken is.

 

Uiteraard is brandveiligheid meer dan het plaatsen van een rookmelder. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om samen te kijken naar wat voor uw situatie de beste oplossing is.

 

Neem voor meer informatie of vragen contact met op met Dudink Brandbeveiliging.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Dudink Brandbeveiliging Team (1)
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.
CIBV Certificaat Dudink Brandbeveiliging