BHV koffers nodig?
Dudink Brandbeveiliging is uw partner

Zoekt u advies omtrent de aanschaf van BHV koffers? Dudink Brandbeveiliging staat in de regio bekend om;

Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Binnen 4 uur reactie!

Meer weten of een gratis preventiescan?
Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 4 uur contact met u op!

Arbowet en BHV

Conform de Arbowet dient u als werkgever zorg te dragen dat uw BHV-Koffers altijd intact zijn en tenminste één maal per jaar worden gecontroleerd op compleetheid en steriliteit. De BHV-Koffer is bestemd om een bedrijfshulpverlener bij calamiteiten te voorzien van de juiste hulpmiddelen.

Onderhoud door DBB

Dudink Brandbeveiliging is leverancier van de BesteEHBOdoos en kan daarnaast  jaarlijkse de controle van BHV-Koffers voor u verzorgen. Dit kan in combinatie met het jaarlijks onderhoud van uw blusmiddelen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.

EHBO koffer DBB Alkmaar
EHBO Koffer open DBB Alkmaar

Sociale impact maken met de BesteEHBOdoos

Dudink Brandbeveiliging maakt samen met deBesteEHBOdoos sociale impact!

DeBesteEHBOdoos verkoopt en onderhoudt BHV-verbanddozen en AED’s aan bedrijven en instellingen in heel Nederland.

Het bedrijf heeft een sociale missie: vast werk bieden aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en goede doelen steunen in binnen- en buitenland. Doordat we onze verbanddozen sociaal inkopen bij deBesteEHBOdoos geeft Dudink Brandbeveiliging indirect iets terug aan de maatschappij.

Het voordeel van social return

deBesteEHBOdoos is in het bezit van het certificaat PSO30+. Samenwerking levert ons daarom ook voordeel op. De kosten van de verbanddozen en het onderhoud kunnen worden meegenomen in een eventuele social return-verplichting!

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Brandbeveiliging Alkmaar
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.