BHV Koffers

Arbowet en BHV

Conform de Arbowet dient u als werkgever zorg te dragen dat uw BHV-Koffers altijd intact zijn en tenminste één maal per jaar worden gecontroleerd op compleetheid en steriliteit. De BHV-Koffer is bestemd om een bedrijfshulpverlener bij calamiteiten te voorzien van de juiste hulpmiddelen.

Onderhoud DBB
Dudink Brandbeveiliging is leverancier van RESC-Q-Assistant. Wij kunnen jaarlijkse de controle van BHV-Koffers voor u verzorgen. Dat kan in combinatie met het jaarlijks onderhoud van uw blusmiddelen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.

DBB is leverancier van RESC-Q-Assistant

Bij eerste hulp speelt tijd een cruciale rol. Het nieuwe Resc-Q-Assist eerste hulp- en reddingssysteem is meer dan een verbandtrommel. Het is een gebruiksvriendelijke eerste hulpkoffer die zich in de situatie van een onervaren persoon inleeft. Resc-Q-Assist beschikt over twee nieuwe eigenschappen waarmee de eerste hulpverlening nog effectiever wordt.

 1. De kleurenwijzer geeft instructies en laat de hulpverlener zien wat te doen bij welk ongeval.
  Deze draaischijf toont verschillende verwondingen en de bijbehorende maatregelen.
 2. De kleuren in de Resc-Q-Box wijzen de hulpverlener de weg naar de juiste hulpmiddelen die in de bijpassende vakken zijn opgeborgen.
  Daarnaast zijn de kleurvakken voorzien van letters. Gebruikers met een beperkt gezichtsvermogen kunnen snel en nauwkeurig op noodsituaties kunnen reageren.
  Dudink Brandbeveiliging levert de Resc-Q-Box in het geel.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

 • +31 72 26 00 400
 • info@dudinkbrandbeveiliging.nl
 • Einsteinstraat 14F, 1821 BZ, Alkmaar
 • Open: Ma - Vr 08.00 - 17.00

Professioneel Personeel

Het personeel van Dudink Brandbeveiliging is gespecialiseerd in hun vakgebied. De monteurs beschikken over de verplichte REOB diploma’s en zijn gediplomeerd projecteringsdeskundigen. Ons personeel wordt jaarlijks extern getraind op vaardigheden en op de hoogte gebracht als er wijzigen zijn conform de regelgeving van onze certificering. Als bedrijf is DBB gecertificeerd door het CIVB.

Dudink Brandbeveiling staat voor kwaliteit en zekerkeid

Wij leveren uitsluitend kwaliteit en garanderen de beste dienstverlening die u kunt wensen. Onze kernkwaliteiten zijn

 • Één contacpersoon
 • Landelijke dekking
 • Geen langdurige contracten
 • REOB & NEN Goedkeuring
 • 10 jaar garantie op blusmiddelen
 • Geen verborgen kosten
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.