Blusmiddelen aanschaf of onderhoud?
Dudink Brandbeveiliging is uw partner

Zoekt u advies omtrent de aanschaf van blusmiddelen of het onderhoud daarvan? Dudink Brandbeveiliging staat in de regio bekend om;

Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Binnen 4 uur reactie!

Meer weten of een gratis preventiescan?
Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 4 uur contact met u op!

Het belang van blusmiddelen in uw bedrijf

Stel dat er onverwachts brand uitbreekt, dan wilt u deze beginnende brand zo snel mogelijk onder controle krijgen. Door kwalitatieve brandblussers en andere kleine blusmiddelen te plaatsen en te gebruiken voorkomt u dat een brand groter en onbeheersbaar wordt.

Dudink Brandbeveiliging weet als geen ander hoe blusmiddelen de schade zoveel mogelijk kan beperken. Daarvoor hoeft u echt geen interne brandweerkazerne in te richten, want zelfs kleine maatregelen maken in geval van brand een groot verschil!

Kleine blusmiddelen maken groot verschil

Van alle beginnende branden is meer dan 80% met kleine blusmiddelen onder controle te krijgen. Dudink Brandbeveiliging heeft diverse producten in het assortiment en adviseert welke in uw bedrijf goed van pas komen, denk aan:

 

  • (Fluorvrije) schuimblussers, CO2-blussers en poederblussers
  • Brandslanghaspels
  • Draagbare en verrijdbare blustoestellen
  • Blusdekens

 

Zorg dat uw bedrijf weerstand biedt tegen beginnende branden. We denken graag met u mee en adviseren u welke kleine blusmiddelen het meest geschikt zijn binnen het bedrijf. Ook adviseren we op het gebied van plaatsing van blusmiddelen, zodat ze op voorgeschreven afstanden en bereikbare plaatsen geprojecteerd worden.

Brandblusser Brandbeveiliging Alkmaar (1)

Op zoek naar duurzame brandblusmiddelen?

Bij Dudink Brandbeveiliging streven we ernaar om de impact van onze blusmiddelen op het milieu zo klein mogelijk te houden. Onlangs brachten we vol trots een nieuw snufje op de markt: de GROENE schuimblusser. Deze brandblusser is vrij van fluor én oplosmiddelen en is daarom de perfecte keuze voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een milieuvriendelijke oplossing voor brandbeveiliging. Lees hier meer over de fluorvrije brandblusser ontdek alle voordelen van deze innovatieve, milieuvriendelijke oplossing. 

Brandblusser onderhoud

Het doel van kleine blusmiddelen is duidelijk: een beginnende brand blussen. Daarbij is het ook van belang dat de blusmiddelen goed onderhouden worden, want blusmiddelen kunnen na verloop van tijd uit zichzelf aan kwaliteit verliezen, dat is de aard van het product.

Tijdens periodiek onderhoud worden diverse essentiële zaken nagelopen en eventueel gerepareerd of preventief vervangen, zodat alle blusmiddelen blijven voldoen aan de vastgestelde Nederlandse NEN-normen (zoals NEN 2559, 4001, 2659 en 671-3).

Dudink Brandbeveiliging is een REOB-erkend bedrijf. Dat betekent dat we een officieel erkend onderhoudsbedrijf voor kleine blusmiddelen zijn.

Blusmiddelen kopen en/of keuring brandblussers

Wilt u brandblussers kopen? Of bent u op zoek naar een erkend bedrijf voor de keuring van uw brandblussers? Wilt u advies op maat ontvangen voor plaatsing of onderhoud van verschillende blusmiddelen?

Voor dit alles bent u bij Dudink Brandbeveiliging aan het juiste adres. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of social media, dan plannen we graag vrijblijvend een afspraak in om uw bedrijf brand veiliger te maken.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Brandbeveiliging Alkmaar
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.