Wij zijn Dudink Brandbeveiliging

Familiebedrijf

Dudink Brandbeveiliging is een familiebedrijf en opgericht in 2008. Fred  en Rick Dudink (vader en zoon) zijn de trotse eigenaren van Dudink Brandbeveiliging.

Dudink Brandbeveiliging werkt met REOB gediplomeerde onderhoudsmonteurs/ gediplomeerd projecteringsdeskundigen.

Missie Dudink Brandbeveiliging

Persoonlijk klantcontact, eerlijk advies en landelijke service is de basis van ons familiebedrijf. Wij staan voor uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

Professioneel Personeel

Dudink Brandbeveiliging werkt met gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Ons personeel wordt extern getraind op vaardigheden en op de hoogte gebracht als er wijzigingen zijn in de regelgeving. Zij beschikken over de verplichte REOB diploma’s en zijn gediplomeerd projecteringsdeskundigen. Uw persoonlijke wensen zijn bespreekbaar en zij denken graag met u mee. Dudink Brandbeveiliging werkt met korte lijnen. U heeft rechtstreeks contact met de directie of onze monteurs.

Certificaat van goedkeuring

Onze klanten ontvangen na de werkzaamheden een overzicht met de aanwezige blus,- en vluchtmiddelen en een kopie looplijst. Tevens ontvangen onze klanten na controle een certificaat van goedkeuring voor het verzekeringslogboek.

Transparant

Dudink Brandbeveiliging is transparant naar haar klanten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij rekenen geen administratiekosten, geen opstartkosten en geen extra kosten voor stickers en verzegeling. Afgesproken prijs is bij ons een afgesproken prijs. Met de looplijst die meegestuurd wordt met de factuur, kunt u eenvoudig de kosten voor de komende jaren zien.

REOB

De afkorting REOB staat voor Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen. Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf in deelgebied A, het onderhoud aan draagbare blustoestellen. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat.
Gebruikers van de dienst onderhoud blusmiddelen en derden kunnen de status van een geldig certificaat nagaan op www.cibv.nl/erkende-bedrijven.

Certificiatie Instelling voor Beveiliging & Veiligheid

CIBV is een certificatie-instelling voor beveiliging en veiligheid. Voortgekomen uit het Britse LPCB voert het als sinds 2000 de certificatie van sprinklerinstallaties in Nederland uit. In 2007 zijn de activiteiten uitgebreid met de certificatie van aanleg en onderhoud van andere beveiligingsinstallaties en -voorzieningen. CIBV heeft hiervoor de nodige licenties van het CCV

Centrum voor Criminaliteitsbestrijding en preventie

Bij CCV vindt u gemakkelijk en snel een – volgens een CCV certificatieschema – gecertificeerde installateur of serviceverlener die producten of diensten levert op het gebied van brandveiligheid en/of criminaliteitspreventie.

Overstapservice

Wij bieden onze klanten een gratis overstapservice aan. Als u wilt overstappen van uw huidige partij naar Dudink Brandbeveiliging dan zeggen wij uw huidige overeenkomst kosteloos op. Wij maken het graag voor u in orde.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een preventiescan inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Brandbeveiliging Alkmaar
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.