Dudink Brandbeveiliging Preventiescan

Benieuwd of uw bedrijf of werkplek voldoet aan de laatste veiligheidseisen? Zijn alle brandpreventie middelen nog up to date? Of heeft u nog andere vragen omtrent brandbeveiliging?Laat een vrijblijvende preventiescan uitvoeren door Dudink Brandbeveiliging. Wij voeren dan een controle uit op o.a.: 

Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Binnen 4 uur reactie!

Gratis preventiescan?
Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 4 uur contact met u op!

Wat houdt de preventiescan precies in?

Tijdens de preventiescan lopen wij een ronde door uw bedrijfspand en doen we een opname van de aanwezige preventiemiddelen.

Zo kijken wij naar de blusmiddelen, vluchtwegverlichting en controleren we de eventueel aanwezige vluchtroute plattegronden op juistheid.

Wij kijken uiteraard ook verder;

  • Want klopt de noodverlichting wel?
  • Kan de nooddeur wel op in één handeling?
  • Hoe oud zijn de rookmelders en worden deze geregeld onderhouden?
  • Is er een AED aanwezig en weet uw personeel hoe deze werkt?
Preventiescan Dudink Brandbeveiliging

Al deze punten bekijken wij om de veiligheid te waarborgen en schijnveiligheid te voorkomen. Na de scan krijgt u va ons een rapportage met daarin alle bevindingen en aansluitend bespreken wij de mogelijkheden om zaken rondom brandveiligheid te optimaliseren.

Denk daarbij aan een BHV cursus voor uw personeel (inhouse mogelijk) of heeft u misschien aanvullende blusmiddelen voor bepaalde risico gebieden nodig, zoals een VET blusser in de keuken bij de frituur, of een lithiumblusser voor accu’s? Indien nodig, kunnen wij u ook verbandkoffers, blusdekens en rook en Co melders leveren.

Deze preventiescan is gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en u krijgt tegelijkertijd een diepgaande analyse van de huidige stand van zaken.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

DBB denkt met u mee!

Contact

Wilt u een preventiescan inplannen? Vul onderstaande formulier in of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Brandbeveiliging Alkmaar