Foto van Rick Dudink

Rick Dudink

Eigenaar Dudink Brandbeveiliging

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op via 072 2600 400

Duurzaam en Circulair

Facebook
LinkedIn

Wist u dat onze eigen lijn schuimblussers een levensduur heeft van 20 jaar.

Wij kiezen er bewust voor om onze schuimblussers na 5 jaar te voorzien van een nieuwe vulling i.p.v. deze te vervangen voor een nieuwe brandblusser.

Na 10 jaar reviseren wij onze schuimblussers i.p.v. deze te vervangen voor een nieuwe brandblusser. 

Na 15 jaar voorzien wij onze schuimblussers weer van een nieuwe vulling i.p.v. deze te vervangen voor een nieuwe brandblusser, en pas na 20 jaar dienen onze schuimblussers vervangen te worden. Het vrijgekomen schuim laten wij uiteraard milieuverantwoord afvoeren en verwerken.

Op deze manier werken wij duurzamer, stoten minder Co2 uit en gebruiken een stuk minder grondstoffen doordat wij niet elke vijf jaar nieuwe schuimblussers leveren.

Wij geven onze klanten dan ook probleemloos 20 jaar! garantie op onze eigen lijn schuimblussers.

Bent u ook op zoek naar een duurzame, betrouwbare en voordelige brandbeveiliger, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over ons bedrijf.

#Duurzaamondernemen #duurzaamheid #circulair #circulairondernemen #milieubewust #ondernemen #eco #brandbeveiliging #brandblusser #brandblussers #schuimblusser # Aed #noodverlichting #rookmelder #DBBdenktmetumee #waarservicenogdestandaardis #transparant #brandveiligheid

Andere artikelen

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een preventiescan inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Dudink Brandbeveiliging Team (1)
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.
CIBV Certificaat Dudink Brandbeveiliging