Rick Dudink

Rick Dudink

Eigenaar Dudink Brandbeveiliging

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op via 072 2600 400

Dudink Brandbeveiling is een REOB Onderhoudsbedrijf

Facebook
LinkedIn

Keurmerk CIVB/REOB

Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. Gebruikers van de dienst onderhoud blusmiddelen en derden kunnen de status van een geldig certificaat nagaan op www.preventiecertificaat.nl o fwww.cibv.nl/erkende-bedrijven.

Certificatie instelling voor beveiliging & veiligheid

CIBV is een certificatie-instelling voor beveiliging en veiligheid. Voortgekomen uit het BritseLPCB, voert het als sinds 2000 de certificatie van sprinklerinstallaties in Nederland uit. In 2007 zijn de activiteiten uitgebreid met de certificatie van aanleg en onderhoud van andere beveiligingsinstallaties en -voorzieningen. CIBV heeft hiervoor de nodige licenties van het CCV.

Centrum voor criminaliteitsbestrijding en preventie

Op de website van het CCV vindt u gemakkelijk en snel een – volgens een CCV certificatieschema – gecertificeerde installateur of serviceverlener die producten of diensten levert op het gebied van brandveiligheid en/of criminaliteitspreventie.

REOB 2016-2019 Dudink Brandbeveiliging

Andere artikelen

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een preventiescan inplannen? Stuur ons een berichtje of neem contact op via telefoon, whatsapp, email of onze social media kanalen. 

Dudink Brandbeveiliging Team (1)
Dudink Brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. www.cibv.nl/erkende-bedrijven.
CIBV Certificaat Dudink Brandbeveiliging